Hebben jullie zaterdag 2 juli al gereserveerd in de agenda? Het wordt een dag voor alle Dunanezen! In dit bericht lezen jullie het programma voor deze gezellige dag en meer informatie over het aanmelden voor de verschillende dagdelen.

De Dunas Familiedag begint met een ouder-kindtraining voor de Kangoeroes van 11.00 tot 12.00 uur. Alle kangoeroetjes mogen één of twee ouders/verzorgers meenemen naar de training en er zal dan met z’n allen worden getraind. Een mooi moment voor alle Kangoeroes om te laten zien wat zij doen op een Kangoeroetraining en alle ouders kunnen ook hun kunsten vertonen!

Daarna is er van 12.00 tot 16.00 uur een Familietoernooi voor de senioren en alle kinderen van de F t/m A. Ook de ouders/verzorgers van de kinderen mogen meedoen, zodat we een écht Familietoernooi hebben! De teams worden dan ook gemixt en bestaan uit zowel senioren als ouders en kinderen. Om 12.00 uur verzamelen we zodat iedereen de tijd heeft om de teamindeling te bekijken en kennis te maken met de teamgenoten. Om 12.30 uur begint dan het toernooi. We spelen mono-korfbal, wat betekent dat we op één veld (zonder vakken) spelen. Er zullen diverse palen staan, zodat iedereen op de paal kan schieten die voor hem/haar geschikt is. Rond 16.00 uur is het toernooi afgelopen. Wanneer je even geen wedstrijdje speelt, is er genoeg vermaak op het veld met een luchtkussen, stormbaan en popcornkraam!

Wil jij je opgeven voor dit Familietoernooi? Super leuk! Je kan je t/m zondag 26 juni opgeven via het aanmeldformulier. We hopen dat ook veel ouders erbij zullen zijn. Zij kunnen zich opgeven bij het opgeven van het kind, zie de uitleg op het aanmeldformulier. Mochten er ouders van senioren zijn die mee willen doen, kan dat natuurlijk ook. Er zijn geen kosten aan deze activiteit verbonden.

Na al die sportieve activiteiten heeft iedereen trek gekregen. De BBQ zal rond 17:00 uur worden opgewarmd, hier is iedereen welkom – ook als je overdag niet mee hebt gedaan aan het toernooi. Hiervoor dien je je op te geven via feest@dunas-korfbal.nl óf via de aanmeldlijst die in de kantine hangt. Geef bij de aanmelding het volgende door: kind- (€5) of volwassenportie (€8) en vlees of vega. Let op: aanmelden kan t/m 24 juni en vol = vol.

De temperaturen stijgen deze dag, de muziek gaat een standje harder en vrolijke beats galmen door de kantine: tijd voor een tropical party! Trek die Hawaii blouse, zwemband en zonnebril uit de kast en sluit deze dag af met een dansje. Voor het feest is geen aanmelding nodig, gewoon je familie en vrienden optrommelen en voetjes van de vloer.

Dagoverzicht
11.00 – 12.00 uur: Ouder-kindtraining Kangoeroes
12.00 – 16.00 uur: Familietoernooi (opgeven via het aanmeldformulier uiterlijk 26 juni)
17.00 – 21.00 uur: BBQ (opgeven via feest@dunas-korfbal.nl of de aanmeldlijst in de kantine uiterlijk 24 juni)
21.00 – 01.00 uur: Tropical Party

We hopen veel Dunanezen te zien op de Dunas Familiedag! Tot dan!

DUN-AC en Partij!&co
Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39