Vrijdag 17 juni stalen Saskia en Rick de show met een heerlijke pesto-kip-pasta uit de Dunas keuken. Onze koks kookten voor ouders die kwamen eten, vrijwilligers, jeugdleden en de Kamp Commissie die druk vergaderde over ….tja, dat is allemaal geheim natuurlijk.

Saskia is de moeder van Jazz, en Rick de vader van Jesper en Renzo.  Jazz en Jesper spelen in de A3, en Renzo in de B2. Het is de tweede keer dat ze als duo in de keuken stonden. Dus er was enige routine. De hoge temperaturen in de keuken zorgden echter nog wel voor verhitte toestanden.

Bubbels en hoe ging het met de afwas…

Het ene na het andere bord met pasta ging over de toonbank. Nadat de pannen leeg geschraapt waren, onder meer om de hongerige Kamp Commissie te voeden, zaten de koks tevreden op het Dunas terras met een eigen portie. Kok Saskia had zelf een bubbel meegenomen om te proosten op de goede afloop. Christien – moeder van Jesper en Renzo – was speciaal gekomen voor de afwas. Maar er werd zo gezellig gekletst dat ze aan het eind nog maar een paar vorken en lepels kon afdrogen. Jos en Hans hadden de boel al weer opgeruimd.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Goed nieuws voor Christien, ze mag 24 juni in de herkansing. Dan is er de Dunas BBQ. Daar kun je je niet meer voor opgeven. Wel voor de barbecue op de Familiedag van 2 juli en dan wordt er ook weer heerlijk eten geserveerd! Je komt toch ook? Geef je snel op!

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39